Športový deň MTS 2022

Poslednú májovú sobotu sme pre naše kolegynky, kolegov a ich rodinky pripravili športový deň – Majáles MTS. Po dlhšom čase bez širšieho spoločenského kontaktu sme sa konečne mohli všetci bez obáv stretnúť, porozprávať, zašportovať si a zabaviť sa. Pre každého boli pripravené rôzne aktivity, takže celý deň ubehol veľmi rýchlo a v dobrej nálade.

Hlavne deti sa radovali najviac, keďže mali k dispozícii skákacie hrady, trampolíny, ródeo, animačný program, maľovanie na tvár a tiež špeciálne skákacie nohy. Dospelí si mohli vyskúšať streľbu z luku, escape room, súperenie s bungee lanom, poprípade si zahrať spoločenské hry. Zo športových aktivít dostal priestor  futbal a volejbal. Za atrakcie pre deti a dospelých ďakujeme občianskému združeniu V.I.A.C. a firme VIV. Skvelý catering a občerstvenie pre náš športový deň zabezpečila reštaurácia Radnica. Všetci sme si pochutili na výbornom guľášiku a špecialitách z grilu. Na dračku išla aj remeselná zmrzlina Callo a oceňované pivo Urpiner.

Športový deň MTS 2022. futbalový turnaj

Do tanca a dobrej nálady nám celý deň vyhrávala hudobná skupina Spektrum, ktorej členom je aj náš kolega Peťo Ballek. Moderovaním a hudbou ju sprevádzal DJ Robo Obrtáč.  Futbalisti si zmerali svoje sily v rámci futbalového turnaja, ktorého sa zúčastnilo 6 družstiev. Zaslúžené víťazstvo a pohár nakoniec získal tím obrábačov. Volejbalový turnaj vyhral tím Libora Kubalu.

Záverom sa patrí poďakovať všetkým, ktorí pomohli a podporili túto akciu svojím úsilím alebo účasťou. Každému ostali príjemné spomienky a veríme, že sa v podobnej konštalácií stretneme aj nabudúce. Atmosféru dňa si môžete pozrieť na priloženom videu.