Otvorili sme novú kancelársku budovu B3            v  Krivej

Jeseň roku 2022 sa niesla v znamení krásneho, hoc chladného počasia i významného míľnika našej firmy. Podarilo sa nám dokončiť a za účasti našich partnerov a širokej verejnosti i slávnostne otvoriť novú kancelársku budovu B3, ktorá sa stala dominantou nášho technologického parku v Krivej.

Cieľom bolo vytvoriť pre našich zamestnancov i zákazníkov priestory, kde sa budú cítiť príjemne a kde sa im bude dobre pracovať. Projekt pochádza z dielne architektonického štúdia Form A21. Výsledkom je krásna nadčasová architektúra a miesto, kde je radosť tvoriť moderné technológie.

V novej budove sa nachádza recepcia, kancelárie pre projektové tímy i servisný tím, nové zasadacie miestnosti a miesto si tu našiel aj náš generálny riaditeľ. Najzaujímavejšou časťou je určite Skybar na najvyššom poschodí. Naši zamestnanci a návštevy si v ňom môžu vychutnať skvelú kávu v peknom prostredí s výhľadmi na prírodu a v lepšom počasí aj posedieť na terase.

Jedným z cieľov našej spoločnosti je aj zlepšovanie pracovného prostredia. Preto nám veľmi záleží na tom, aby sa naši zamestnanci cítili v práci a v priestoroch našej firmy dobre. Taktiež nám v MTS záleží na kvalitnej architektúre, ktorá dokáže pohladiť oko a potešiť dušu.

Do areálu MTS v Krivej čoskoro pribudne aj nová výrobná hala, ktorá je momentálne vo výstavbe.