Jurajove poďakovanie pri príležitosti 25 rokov MTS

Dňa 24.4.1996 bola oficiálne založená – zaregistrovaná naša firma MTS. Odvtedy ubehlo už 25 rokov a dalo by sa o tom veľa napísať. Bol by to dlhý mail (a aj bude:).

Preto najviac čo mi teraz prebieha hlavou je vďačnosť. Firmu som síce založil, ale bol som len nástroj. Všetko sa dialo tak, že keby som si to bol chcel nejako naplánovať, tak s týmto by som určite nerátal. Tiež ani vo sne mi nenapadlo, že vznikne takéto niečo, kde nás je už vyše 500 spolupracovníkov.

Aj keď sme sa neustále vzdelávali, veľa rozhodnutí sme urobili intuitívne. Akoby nám ich niekto naprogramoval. Či už čo sa týka organizácie firmy, ale najmä čo sa týka prijatia vás moji spolupracovníci. Preto ja vidím za týmto Božiu pomoc a cítim, že je Pán stále s nami. Tak, ako nám to povedal Benedikt XVI keď sme boli partia spolupracovníkov v Ríme. Bola nám zverená táto firma aby sme sa o ňu starali. Aby sme si udržali slobodu a mohli si o firme aj sami rozhodovať. Preto patrí naozaj vďaka Bohu za tých 25 rokov.

Samozrejme aj vám, ktorí ste prišli a verili ste našim hodnotám, zamilovali ste si povolanie automatizéra a ďalšie čo máme v MTS. Zostali ste ľuďmi, udržujete a utužujete si vzťahy medzi sebou a tiež k našim obchodným partnerom. Láska k druhým a práca s láskou – so srdcom, nám prináša všetkým pocit dôstojnosti a naplnenia nášho života. Naozaj ďakujem, že ste so mnou. Moji spoločníci, partneri, manažéri a všetci spolupracovníci. Nie sme dokonalí. Veď sme len ľudia. Ale zostaňme takýmito ľuďmi aj naďalej.

Ešte raz veľké ďakujem a teraz prajem najmä veľa zdravia.